Thursday, February 9, 2012

Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

Saya pasti ramai yang dah tahu atau pernah denganr tentang ChurpChurp, tapi masih tertanya-tanya bagaimana cara buat duit dengan churpchurp ni. Saya sendiri masih baru je join churpchurp ni. Jadi, tak salah kan saya share serba sikit info pasal churpchurp ni disini walaupun agak terlewat.

buat duti dengan churpchurp

buat duit dengan churpchurp

Apa itu churpchurp?

Churpchurp adalah salah satu program cara mudah untuk buat duit di internet untuk rakyat Malaysia . Churpchurp ialah adik kepada Syarikat Nuffnang (bukannya pesaing) . Dengan hanya mempromosi offer dari pihak churpchurp di Twitter, Facebook, YM, blog. Mungkin sebab ia lebih banyak mengunakan medium twitter, logo churpchurp juga berbentuk burung seperti logo twitter. Ok, disini saya tunjukkan cara buat duit melalui Churpchurp!


Read the rest of this entry »

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bonus Prepaid Tunetalk-ToneExcel makin menarik

prepaid toneexcel tunetalk

Beberapa hari yang lepas, saya mendapat maklumat bahawa pihak toneexcel yang menjalankan referal program untuk Tunetalk telah menambah satu insentif yang menjadikannya semakin menarik. Apa yang ditawarkannya? Komisen sebanyak RM20 untuk setiap direct downline yang kita perolehi.

Jika sebelum ni, kita hanya dapat komisen 3 level untuk setiap top-up yang dilakukan downline, dengan insentif tambahan RM20 ni, pastinya akan meningkatkan lagi income dengan bisnes prepaid ToneExcel ni.
Read the rest of this entry »

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , ,, , ,

Mencari Kerja Dari Rumah Secara Online?

kerja dari rumah

kerja dari rumah

Adakah anda sedang mencari kerja dari rumah yang boleh dilakukan secara online? Tidak kiralah samaada anda seorang pekerja, surirumah atau pelajar. Yang pasti dengan dengan melakukan sebarang kerja dari rumah , anda dapat pelbagai kelebihan.

Antara kelebihan kerja dari rumah yang menjadi idaman setiap orang ialah;


Read the rest of this entry »

Tags : , , , , , , , , ,, ,

Cara Promosi Blog Baru Di Google Dalam 24jam

cara promosi blog baru di google

Mengetahui cara promosi blog (atau website) yang berkesan adalah salah satu ilmu penting yang perlu diketahui oleh sesiapa sahaja yang ingin menceburi bidang perniagaan internet.

Salah satu sumber utama untuk mendapatkan pelawat yang ramai ialah melalui enjin carian seperti google. Jadi adalah penting untuk memastikan bahawa blog atau web anda tersenarai (atau diindeks) di google.

Saya ada menerima soalan dari seorang subscriber tentang blog beliau yang tidak dijumpai google. Berikut adalah soalan yang diutarakan,
Read the rest of this entry »

Tags : , , , , , ,

Penjenamaan semula Bisnes Prepaid Mymode – Prepaid4u

prepaid4u

Mulai 1 Disember 2010 yang lalu, pengurusan Mymode telah diambilalih oleh Mfactorbiz yang mengendalikan laman web Prepaid4u.net. Atas sebab itu, ada beberapa perubahan telah dilakukan oleh pihak pengurusan termasuk perubahan disegi pelan pemasaran.

Agak banyak perubahan yang saya tengok, yang pasti saya harap ia akan memberikan lebih keuntungan kepada ahlinya. Antara perubahan yang saya dapat kongsikan disini ialah;
Read the rest of this entry »

Tags : , , ,

No comments:

YouTube

Loading...