Thursday, February 9, 2012

Teknik Niche

Teknik Niche : Membongkar Rahsia Pemasaran Niche Yang Menguntungkan!

ecoverpng1.pngHari ini saya ingin kongsikan dengan anda satu lagi produk PANAS yang masih baru di pasaran iaitu “Manual Teknik Niche” oleh Amirul Faisyal yang sebelum ini telah menghasilkan ebook-ebook bermutu seperti Sistem Rahsia dan ”5 Pembohongan Terbesar Perniagaan Internet” .

“Manual TeknikNiche” akan mendedahkan teknik, tips, dan tricks untuk membongkar pasaran niche yang menguntungkan…serta bagaimana untuk menguasai pasaran niche dengan blog Wordpress atau produk informasi digital anda!”

Di dalam TeknikNiche, apa yang diajarkan adalah langkah demi langkah dari menentukan sesuatu pasaran niche itu sehinggalah membina blog atau mencipta produk informasi digital anda yang pertama.

Apa yang saya suka dengan produk Amirul adalah, cara penulisan dan pendekatan “mesra pembaca” dimana dia akan menggunakan ayat-ayat yang mudah difahami dan disokong pula dengan grafik yang memberikan gambaran yang lebih jelas dalam menerangkan apa jua maklumat yang nak disampaikan.

Selain menerangkan secara detail proses-proses yang diperlukan dalam mencari niche yang boleh memberikan pulangan lumayan, Amirul juga turut memberikan beberapa bonus istimewa seperti;

  • Buku Kerja Teknik Niche. Langkah demi langkah kerja yang akan membantu anda menyiapkan tugasan pasaran niche pertama anda.
  • Spreadsheet panduan ‘18,701 Niche Ideas’. –> Paling best sebab banyak berikan idea pada saya
  • Perisian CAMStudio untuk mencipta produk informasi digital video tutorial anda.

Okla, taknak bercerita panjang, anda boleh dapatkan Pakej Teknik Niche ni sekarang juga di web http://teknik-niche.com

Akhir kata, untuk mereka yang bakal membuat perjalanan untuk bercuti sempena cuti Hari Raya AidilAdha dan Krismas ini, harap berhati-hati i jalan raya. Dan jagalah keselamatan diri dan keluarga di musim banjir ni.

Salam sukses

Tags :

100+ ebook PERCUMA untuk di download di Santa Sal Giveaway Event

header-santasal.jpg

Ini adalah satu lagi GiveAway Event yang banyak berlangsung di bulan Disember ni. Anda boleh download 100+ ebook secara PERCUMA dengan hanya mendaftar disini. Ramai IM (internet marketer) yang turut menyumbangkan produk untuk projek ini seperti;

Shawn Casey
Tellman
Jeremy Gislason
Mark Hodges
Michael Cheney
Joel Comm
Keith Wellman
Anik Singal
Mike Filsaime
Robert Puddy
Ewen Chia
Folosho Orunkle
Tim Knox

Antara ebook dan software yang boleh anda download ialah;

santasal-adwords.jpgsantasal-hotlink.gifsantasal-listbuilding.jpgsantasal-newbie.jpgsantasal-niche.jpgsantasal-seo.jpg dan baaaanyak lagi.

Jangan berlengah lagi. Kebanyakan produk yang tersedia di sini ini masih baru. Anda boleh download sebanyak mungkin produk bernilai ribuan dollar secara percuma.

http://jom123.com/get/santasal/

Salam sukses!

P.S: Anda juga sebenarnya berpeluang buat duit dengan mempromosikan projek ini kepada rakan-rakan. Setiap direct referral anda akan dapat komisen $1 (RM3.50) dan level kedua anda dapat $0.50 ( RM1.75). Jika hanya 10 orang rakan yang download anda dah dapat$10(RM35.00) DUIT PERCUMA!! Bayaran akan dibuat ke akaun Paypal anda.

Tags :

Ebook PERCUMA – Peluang Buat Duit : The Death of Network Marketing

thedeathofmlm.jpg

Berita ini masih PANAS lagi.Hari ni saya nak berkongsi dengan anda satu lagi peluang buat duit dengan hanya mengedarkan ebook percuma. Ini bukan kali pertama saya berkongsi peluang anda dan saya tahu ramai juga yang telah berjaya.

Salah satu darinya ialah ebook IM-Myth yang diedarkan pada Oktober 2007 yang lalu. Saya ada kongsikan bayaran yang saya terima di sini.

Apa yang penting, anda mesti ada akaun Paypal untuk membolehkan anda menerima pembayaran komisennya.

Baiklah, seorang Internet Marketer terkemuka dunia iaitu Mike Filsaime sekali lagi muncul dengan ebook laporannya The Death of Network Marketing. Ebook ini ditulis bersama Dr Ellie Drake yang merupakan pakar pemasaran network dan MLM.

Dapatkan laporan percuma ini yang menerangkan ancaman terhadap pemasaran rangkaian seperti MLM dan bagaimana anda boleh buat persediaan menghadapinya.

Laporan ini ringkas (45 mukasurat) dan menarik isinya. Jadi dapatkannya segera dengan klik di sini:

http://jom123.com/get/deathnm/

Bagaimana anda boleh mendapat keuntungan daripada ebook ini? Mudah sahaja.

Pertama sekali, klik pada link yang saya berikan ini dan daftarkan nama serta email anda. Anda akan diberi kod untuk memasuki laman web tersebut untuk mendaftar. Berikan segala butiran yang diminta dan ikuti segala arahan mudah yang diberikan.

** Anda digalakkan agar TIDAK menggunakan alamat email Yahoo semasa mendaftar kerana mungkin email confirmation yang sangat lambat diterima. Saya sendiri mulanya guna alamat email yahoo, dan hampir 2 jam tak sampai jugak email yang ditunggu, akhirnya mendaftar semula menggunakan email GMAIL.****

Apabila selesai, anda akan diberikan kod affiliate. Sebarkan maklumat dan kod affiliate ini kepada seramai mungkin rakan dan kenalan anda. Bagi setiap laporan ebook ini yang di download, anda akan menerima komisen USD0.25 (lebih kurang 85 sen). Bukan itu sahaja, anda akan menerima tambahan USD0.25 (2nd tier) lagi bagi setiap download yang berjaya dihasilkan oleh rakan yang telah mendaftar di bawah anda!

Terpulang kepada anda untuk rebut peluang ini yang hanya terbuka sehingga 15 Januari 2008.

Klik di sini untuk menyertai program ini: http://jom123.com/get/deathnm/

Salam sukses!

Tags :

Lagi tentang ebook Panduan Mudah FTP

Post saya sebelum ni ada saya buat review tentang ebook “Panduan Mudah FTP” ditulis oleh Zulfadli. Apa sebenarnya yang menarik dengan ebook ini?

1. FTP, hanya tajuk Ebook, tapi kandungannya, lebih daripada itu. Anda akan turut belajar tentang apa itu internet, HTML, server dll.

2. Pertama di Malaysia untuk model Resell Rights. Tidak perlu sentuh perisian laman web seperti Frontpage untuk mula menjual. Perlu ’setting’ sedikit sahaja, upload dan mula promosi! Saya cuma ambil masa kurang 1 jam untuk siapkan web jualan saya.

3. Anda dapat Ebook + Sistem EMS + Laman Web.
Kos untuk anda hanya RM20.00.Dengan menggunakan sistem EMS (Easy Master Resale Right System), anda tak perlu lagi bersusah payah untuk mengubah file2 yang terkandung dalam web jualan. Memang mudah untuk newbie yang berminat nak menjual produk tapi tak ada produk sendiri.

4. Versi demi versi sistem akan dihasilkan selepas ini yang akan men’double’kan income anda melalui jualan Ebook ini. ;) ‘Yang pasti, anda dijanjikan sesuatu yang hebat dari penulisnya!

Siapakah yang perlu miliki ebook ini?

1. Usahawan Internet.
Mereka sentiasa mencari produk terkini untuk dijual. Jadi, dengan hak jual semula (lesen Master Resell Right) yang diberikan, pembeli boleh mendapat 100% keuntungan. Hanya beli dengan modal RM20, dan jual pada harga yang sama (atau lebih tinggi). Dengan membuat satu jualan saja, dah dapat semula modal yang dikeluarkan.

2. Newbie dalam bidang IT.
Terlalu RAMAI orang yang tidak tahu mengenai Internet, Server, FTP, laman web, HTML dan sebagainya.Tanyalah kakak anda, abang, makcik, pakcik, adik dan kawan yang nak buat Ebiz atau laman web, tanya mereka, “tahu tak pasal FTP?”.Kalau mereka menggelengkan kepala, Ebook ini sesuai untuk mereka.

3. Ebiz Wannabe.
Mereka ini mahu memulakan perniagaan Internet, tapi mereka tidak tahu buat borang order, tak tahu buat laman web, tak tahu upload, tak tahu buat page download, tak tahu nak hantar Emel kepada pelanggan dan sebagainya.. Banyak bukan? Tapi dengan “sistem EMS” yang disediakan, hanya beberapa langkah mudah sahaja perlu dilakukan.

Hari ni saya juga dah tambah cara bayaran iaitu melalui pindahan Mypoint Mymode. Juga ada beberapa BONUS untuk anda. Jadi dapatkan ebook “Panduan Mudah FTP” sekarang juga.

Tags :

Ebook Panduan Mudah FTP dan Peluang Buat Duit

ftpcoverbig.jpgSaya baru je selesai membaca sebuah ebook bertajuk “Panduan Mudah FTP”yang baru je dilancarkan semalam oleh Zulfadli .

Pendapat saya? Wow! Memang ia sesuai dengan tajuk yang diberi…Sungguh Mudah untuk difahami dan diikuti.

Walaupun saya dah miliki beberapa laman web, selepas membaca ebook ini, rupa-rupanya masih ada “rahsia” yang saya tak tahu. Itulah jadinya bila belajar TANPA guru. Main redah je.

Buku ni mempunyai 80 mukasurat yang lengkap dengan pelbagai gambarajah yang untuk memudahkan pembaca memahami apa yang ingin disampaikan.

Bahagian 1: Asas Internet – Zul menerangkan banyak perkara asas tentang internet yang ramai orang tak tau. Yang penting ia diterangkan dalam bahasa mudah yang semua orang boleh faham, takde bahasa teknikal.

Bahagian 2: Nama Domain dan Hosting – Di dalam kebanyakan Ebook atau buku panduan membina laman web, anda biasanya disuruh membeli nama domain dan juga Hosting.

Maka anda pun belilah kedua-dua perkara tersebut. Tapi sedih dan malangnya, anda tidak tahu apa itu nama domain dan juga Hosting. Di dalam ebook ini, anda akan diterangkan dengan ayat-ayat yang mudah difahami apakah itu sebenarnya nama domain, apa itu Hosting, kaitan kedua-duanya dan bagaimana ia berfungsi?

Bahagian 3: FTP Cara Mudah – Setelah anda memahami apa itu Internet, Server, Nama Domain, Hosting, Laman Web dan kaitan di antara kesemua itu, maka barulah anda boleh pelajari bagaimana mengupload sebuah laman web (File) ke Server. Anda akan pelajari bagaimana menggunakan sebuah perisian FTP iaitu FileZilla. Kegunaan asas perisian ini adalah untuk mengupload apa sahaja jenis File termasuklah File-File laman web ke Hosting (Server).

Dan lebih menarik lagi sebab Zul juga ada pelbagai bonus hebat untuk anda;
1. Panduan membeli nama domain dan Hosting

Khas untuk anda yang tidak pernah membeli nama domain dan Hosting, saya sediakan untuk anda satu panduan mudah langkah demi langkah bagaimana untuk membeli nama domain dan Hosting untuk laman web anda atau projek perniagaan Internet anda!

2. Mulakan Perniagaan Internet anda hari ini juga!

Ya! Ebook yang anda beli di laman web ini boleh dijual kembali dan anda simpan 100% keuntungan! Kini anda pun sudah boleh menjana pendapatan di Internet dengan perniagaan Internet anda sendiri!

Jika anda menjual Ebook ini dengan harga RM20.00 satu unit, dan katakan ada seramai 10 orang yang membelinya, maka anda anda mendapat hasil sebanyak RM200.00 tanpa perlu mengeluarkan sedikit peluh pun.

Memulakan perniagaan Ebook ini amat mudah melalui sistem yang telah kami cipta dan sediakan untuk anda!

Melalui Sistem kami ini, anda akan mendapat:

1. Panduan Penggunaan ‘Sistem’:

Panduan penggunaan sistem akan diberikan untuk anda menggunakan simple sistem yang kami sediakan. Hanya ikut langkah demi langkah dan mula menjual!

2. Laman Web Jualan:

Laman web ini sama-sekali tidak perlu diedit. Kami telah menyediakan sebuah sistem laman web yang memudahkan anda bermula dengan cepat untuk menjual Ebook Panduan Mudah FTP ini.

Anda akan mengetahui akan keunikan sistem kami ini setelah membeli Ebook di laman web ini.

Bentuk laman web yang akan anda perolehi ialah sama seperti laman web yang sedang anda layari ini. Ya, sebuah laman web yang lengkap! Tidak perlu lagi anda membinanya sendiri atau mengeluarkan kos untuk mengupah orang lain.

3. Ebook Panduan Mudah FTP versi ‘Master Resale Rights’:

Ebook yang akan anda jual telah disediakan bersama dengan material yang lain dalam satu File Zip. Anda hanya perlu upload File tersebut ke Server (Hosting) bersama-sama dengan laman web dan kemudian mulakan promosi. Itu sahaja. Begitu mudah sekali!

Jadi, jangan berlengah. Dapatkan sekarang di http://jom123.com/panduanftp/

No comments:

YouTube

Loading...