Tuesday, June 28, 2016

Kongsi Makan



Kongsi Makan...produk kesihatan dapat percuma tiap2 bulan...duit pun dapat juga.



Wah...menarik ni. Mcmana tu ?



Mcm ni...modal permulaan sekali seumur hidup cuma RM1700.



Bila anda bayar RM1700 anda akan menerima produk kesihatan atau produk kegunaan harian bernilai RM600 +  RM36 gst  tiap2 bulan selama setahun.



Maknanya dgn sekali bayar je..anda dapat secara percuma ptoduk2 ni selama 12 kali (setahun).



Lebih mengejutkan...selain dapat produk tiap2 bulan...bermula bulan ke empat anda dapat bonus bernilai RM150. Bulan ke 4 anda dpt bonus RM1508   (Setelah ditolak  Maintain RM636, maka  bonus  bersih adalah  RM841). Bulan ke 5   Anda  akan mendapat  RM2110  (Bila  ditolak  Maintain RM636  maka  bonus  bersih anda  RM1500.

Bermula  bulan ke tujuh  hingga ke 12 anda dapat bonus RM1477  (setelah ditolak bonus, maka bonus  bersih ialah RM841 tiap bulan.



Jadi mcmana bonus ni👆boleh dapat walaupun kita tak cari org langsung cuma duduk diam je?



Mcm ni...pihak company menjlnkan sistem auto placement. Maknanya company tlg susunkan org bawah anda. Ahli2 baru yg join ni dicari oleh agen yg dilantik oleh syarikat saja. Jadi anda cuma join dan duduk diam dapat duitvdan produk saja.



Mudah bukan...? Jika anda seorang yg suksr cari org...maka program ini sesuai untuk anda. Jadi...marilah sama2 menikmati keuntungan syarikat melalui konsep pertama kongsi keuntungan menerusi KONGSI MAKAN.






PLAN PEMASARAN  BARU  (BERMULA  1HB APRIL LEPAS)

RUMUSAN SMARTPLAN AGV BERMULA APRIL2016

RM1700 = 1set

Bulan0 : Daftar tunggu dpt ID


Bulan1 : Produk Percuma


Bulan2 : Produk Percuma


Bulan3 : Produk Percuma


Bulan4 : Produk Percuma + RM150


Bulan5 : RM1510 (Belum tolak Maintain RM636 )


Bulan6 : RM2110 (Belum tolak Maintain RM636)


Bulan7 : RM1477 (Belum tolak Maintain RM636)


Bulan8 : RM1477 (Belum tolak Maintain RM636)


Bulan9 : RM1477 (Belum tolak Maintain RM636)


Bulan10 : RM1477 (Belum tolak Maintain RM636)


Bulan11: RM1477 (Belum tolak Maintain RM636)


Bulan12: RM1477 (Belum tolak Maintain RM636)


Bulan13: RM1477  (Kena  Renew balik akaun)


tak perlu keluar 636 manual maintain, tapi pilih utk-:
Renew bayar penuh RM1700 di mana-mana BC, dan bermula macam set baru..
4bulan dapat produk percuma dan seterusnya sama mcm baru daftar..!!!

BONUS  REENTRY ANDA:


Re-entry berlaku  sekali sahaja seperti berikut..

DAFTAR REENTRY AKAUN BARU ANDA

(Bulan ke7 keahlian asal )

Bulan Pertama Reentry : Tidak dapat produk

(bulan ke8 keahlian asal)


Bulan Kedua Reentry : Tidak dapat  produk
(bulan ke 9 keahlian asal)



Bulan ketiga  reentry: Tidak daoat produk
(bulan ke 10 keahlian asal)

Bulan Keempat reentry: Tidak dapat produk + RM150
(bulan ke 11 keahlian asal)

Bulan Kelima  Reentry : RM1510 (Belum tolak  maintain RM636)
(Bulan ke 12 keahlian asal)

Bulan Keenam Reentry: RM2110 (Belum tolak maintain RM636 )

Bulan  Ketujuh Reentry hingga Bulan Ke 12: RM1477 (Belum tolak maintain RM636 )


Bulan Ke 13 Reentry : ini adalah bonus bulan12 = RM1477(final)
TAMAT  AKAUN REENTRY


dan..set re-entry ini akan mati dlm tempoh setahun jerr, tak perlu nak renew.
Setiap ahli akan mendapat 2500 share point bagi setiap set mereka..(bln ke4-bln ke7)
Share point akan digunakan pada masa akan datang apabila company ke bursa saham InsyaAllah.

No comments:

YouTube

Loading...